web analytics

İSRAİL’DEN TÜRK MEZARLIĞINA SALDIRI: DÜM DÜZ EDİLDİ -VİDEO-

Yayınlama: 03.02.2024
A+
A-

İSRAİL’DEN TÜRK MEZARLIĞINA SALDIRI: DÜM DÜZ EDİLDİ -VİDEO-

Filistin Gazze’de Bağımsız Gazeteclik yapan Hamad Alnajjar paylaştığı görüntüler durumun ve savaşın ne ölçü olduğunu izah etmeye yetmiyor.


Bir kaç güm önce İsrail’e bağlı IDF (iSRAİL SAVUNMA KUVVETLERİ) Gazze’nin HAN YUNUS bölgesinde Türk Mezarlığı olarak bilinen bir mezarlığa buldozerlerle saldırdı. Ağır iş makinaları ile mezarlık dümdüz edildi.


Olayı değerlendiren Tvturk.net Genel Yayın Yönetmeni Bünyamin Erdemir katıldığı bir panelde olaya vurgu yaparak şöyle konuştu: İsrail hiç bir din ve ırk’a! Savaş’ta sınır ve ahlakına saygısı yok.

O’na onun anladığı dilden konuşmadıkca geri adım atmayacaktır.Yakında sizlerde görüceksiniz İsrail ve Batı bugün belki bu coğrafyada çıkarları için beraber hareket ediyor olabilir ama bu sistematik ortalık değil bu islam ve müslümanların üzerinde hegemonyasını askeri ve ekonomik olarak üstün tutabilmek için İsrail’i kullandığı anlamına geliyor.Bakın bak ve görmek farklı şeyler bunu artık görebiliyoruz İsrail 10 milyonluk nüfusu ile kendinden büyük hayaller kuruyor!

Bu hayallerin içinde Türkiye sınırlarıda var ama şuana kadar yürüttüğü projelerle bugüne geldi ve batı ile arası artık yağsız tahta bir kapının çürümüş menteşeleri gibi gıcırdamaya başladı. İSRAİL’DEN TÜRK MEZARLIĞINA SALDIRI: DÜM DÜZ EDİLDİ -VİDEO-

Geçen hafta ABD Dışişleri bakanı, dün ise İngiltere bakanları Filistin hakkında iki devlet çözümünü dile getirdiler yani Hamasın lehlerine olacak açıklamalar gelmeye başladı.

Bugünkü siyasi konjonktür aslında düşman ve potansiyel düşmanı dövüştürüyor, ikisinin kan kaybetmesi yine batının işine geliyor.! Hamas ve İsrail ve bu süreçte Batı ve Amerikanın sözde denge politikaları yine sözde İsrailin yanında durmaları tamamiyle olayları siyasi olarak getirmek istedikleri yere doğru götürmekte.


İsrail sadece Hamas ile değil tüm müslümanlarla savaşıyor malesef dün edindiğim bir bilgiye göre Gazze’de Han Yunus bölgesinde Türk Mezarlığıan dozerlerle bir saldırı yapılmış işte israil ve savaş ahlaksızlığını ıspatlayan bir olay dirilerle savaşamıyor ama ölü Türklerden korkuyor.


Bu kesinlikle karşılıksız kalmayacak gerek siyasi gerekse başka yol ve şekliyle israil elbet hesap verecektir.Bu şekilde Müslüman Türklerinin sabrını sınamasın.Bizim için ölüler dirilerimizden daha değerlidir.!!! dedi

İSRAİL’DEN TÜRK MEZARLIĞINA SALDIRI: DÜM DÜZ EDİLDİ -VİDEO-

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.