web analytics

İngiliz kraliyet ailesinin asi çocuğu Prens Harry’den sonra kapak kızı…

Yayınlama: 26.12.2023
A+
A-

 İngiliz kraliyet ailesinin en çok hangi üyelerini tanıyorsunuz? Elbette Kral Charles ve Kraliçe Camilla… Sonra Prens William, eşi Kate Middleton ve çocukları… Ailenin asi çocuğu Prens Harry ve eşi Meghan Markle. Çocukları Archie ve Lilibet ise kuzenleri George, Charlotte ve Louis kadar göz önünde büyümediklerinden onlar kadar tanınmıyorlar.

Bunlara başka isimler de eklenir elbette. Ailesinin başını her daim ağrıtan Prens Andrew başta olmak üzere.

Charles’ın son dönemde ön plana çıkan sessiz ve sakin en küçük kardeşi Edward; ünü ondan bile yaygın olan karısı Sophie… Onların popülerliği ve görünürlüğü arttıkça isimleri daha çok duyulan iki çocuğu James ile Louise.

Ama bu kocaman ailenin sessiz ve derinden giden başka üyeleri de var. Hiyerarşi sırası olarak daha geride olsalar da ailenin bir üyesi olmak onların da yolunu açıyor.

Aileden bir de “kapak kızı” çıktığını söylesek şaşırır mısınız?

Ama daha önce Kate ya da Camilla’nın yaptığı gibi belli bir konuda ünlü bir dergiye poz veren biri değil bu. Ailenin içinde büyüyen ve düpedüz bildiğiniz kapak kızı olan biri.

Şimdi size ondan söz edeceğiz. Belki adını ilk kez duyacaksınız ama İngiliz kraliyet ailesiyle ilgili bütün olaylarda üstelik çocukluğundan beri ön saflarda yer alıyor bu kişi.

Bir başka deyişle onu yıllar içinde defalarca kamera karşısında ailenin diğer üyeleriyle birlikte gördünüz. 

Ama biraz önce de söylediğimiz gibi daha sessiz ve derinden gidiyor.

Princess Margaret's granddaughter who was bridesmaid at Kate & Williams's  wedding turns 18 | Royal | News | Express.co.uk

Öyle ki dün İngiliz kraliyet ailesinin kelimenin tam anlamıyla gövde gösterisi yaptığı Noel ayini yürüyüşünde de babasıyla birlikteydi.

Onca ünlü üye arasında da çarpıcı güzelliğiyle bütün dikkatleri üzerinde topladı.

Sözü yeteri kadar uzattık… O yüzden kim olduğunu hemen söyleyelim…. Leydi Margarita Armstrong-Jones…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.