web analytics

Fenomen Eylül Öztürk’ün Dükkanı Harabeye Döndü

Yayınlama: 06.09.2023
A+
A-
Son dakika: Mükemmel Eşleşme Irmak kimdir? Eylül Öztürk hangi dizilerde  oynadı? - Son Dakika Magazin Haberleri

Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk bir süredir eşi ve çocuklarıyla Amerika’da yaşıyor. Yeni hayatıyla ilgili sosyal medyada sık sık paylaşımlar yapan Öztürk dün İstanbul’da meydana gelen sel felaketinden etkilendi. Ünlü fenomenin dükkanının gider borusu patlayınca güzellik merkezi adeta harabeye döndü.

Ünlü Fenomen Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşındadır? Eylül Öztürk anne oldu!

Sevilen sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, bir süredir eşi Barış Kenan Özkan ve çocuklarıyla birlikte Amerika’da yaşıyor. Yeni yaşamına dair kesitleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Öztürk, dün akşam İstanbul’da yaşanan sel felaketinden etkilendi.

İstanbul’da dün meydana gelen sağanak yağış sele neden oldu. Evlerin su bastığı selde, fenomen Eylül Öztürk’e ait bir güzellik merkezinin de tavanı çöktü.

Eylül Öztürk'ün Dükkanı İstanbul'da Meydana Gelen Sel Felaketinde Harabeye  Döndü - MAGAZİN - Samsun Hedef Halk Gazetesi İnternet Haber Sitesi

Doğal Afet Değil de Yanlış Yapı Bu Hale Getiriyor

Instagram hesabından yıkılan dükkanının görüntülerini paylaşan Eylül Öztürk, “Binanın genel gideri bizim dükkanın içinden geçiyormuş arkadaşlar. Dün o yüzden tavan komple aşağı inmiş, su basmış dükkanı. Bileğe kadar suydu içerisi. Yani doğal afet değil de yanlış yapı bu hale getiriyor görüyorsunuz. Tavandan su mu basar yani… Çok geçmiş olsun” ifadelerini kullandı. Öztürk, dükkanında çalışan kimsenin zarar görmediğini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.