web analytics

Fenerbahçe – ADS Maç Özeti

Yayınlama: 12.11.2023
A+
A-

1’Hakem Khalil Umut Mellor düdüğü çaldı ve maç başladı. 4′ Maça F.Bahçe kendi sahasında baskı uygulayarak başlarken, Adana Demirspor kendi yarı sahasında atak yaptı. F.Bahçe’ye ilk tehlike!

  1. dakikada İrfan Jan’ın köşe vuruşunu ceza sahası içinde Samet kullanıyor. Top El Touch’ta kaldı. (Özet)Adana’da sakin bir gece.Adana Demirspor-Fenerbahçe Maç sonucu: 0-0
    13 dakika tehlikeli |
    Adana Demirspor istediği kadar iyi savunma yapamadı. Top bir anda Dzeko’nun önüne geldi. Bosnalı forvet şutunu çekti ancak Eltachi golü kabul etmedi. 15 dakika, Fenerbahce. Dzeko, Tadic ve Szymanski ile birlikte etkili şutlar yarattı. Adana Demirspor’un kalecisi Eltachi, art arda gelen tehditlerin ardından golü engelledi.
    Diğer Haberler

    25 dakika yine Eltaş! F.Bahçe’de Dzeko topu İrfan Can’dan çaldı. Şutunu çekti ancak El Tachy daha fazla gol atılmasına izin vermedi. (Özet) Adana’da sakin gece Adana Demirspor-Fenerbahçe Maç sonucu: 0-0
  2. dakika tehlikeli | Yusuf Erdoğan, Adana Demirspor’un sol kanattan ortasını yaptı. Ferdy, tehlikenin büyümesini önlemek için ceza sahası içinde Niang’ın önünde müdahale etti.
  3. dakikada Ferdy, F.Bahçe’de Dzeko’nun elinden topu aldı ve orta mesafeden şutunu çekti. Ertaş’ın topladığı top kalenin sol yanından dışarı çıktı.
    (Özet) Adana’da sakin gece Adana Demirspor-Fenerbahçe Maç sonucu: 0-0
    Maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi. İkinci yarı başladı!
    Direğe 47 metre! Gravillon, Adana Demirspor karşısında sol kanattan uzaktan şutunu çekti. Top direğe çarpıp saha dışına çıktı.
  4. dakika: Tadic ortada, F.Bahçe’de Dzeko golü atıyor. Ancak top üstten auta gitti.
    68′ Sol taraftan köşe vuruşunda Yusuf Salih ortasını yapıyor ve Adana Demrispor defansı tarafından auta çıkıyor. 73′ Berghanda ile Oosterwalde arasındaki maçın ardından maçın gerilimi arttı. Her iki oyuncu da sarı kart gördü. 86. dakikada gol iptal | Fenerbahce’nin Tadic’in attığı golde top ağlara gitti ancak ofsayt nedeniyle iptal edildi.
    Oyun bitti!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.