web analytics

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Meydanı Bu Siyaset Haramilerine Bırakmayacağız

Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan Genişletilmiş İl Seçim İşleri Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

 Eski Türkiye dönemini tamamen kapatıyoruz. İstikrarsızlıkların Türkiye’sini bir daha geri gelmemek üzere tarihin tozlu raflarını kaldırıyoruz. Türkiye Yüzyılının ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. Dünya değişti. Türkiye değişti. Ama ülkemizde muhalefet hiç değişmedi. CHP bölücülerle işbirliğine girecek kadar rotasını kaybetmiştir. Üzülerek görüyoruz ki CHP’de yapay zekanın sözü bu partiye gönül vermiş insanların sözünden daha fazla geçiyor.

Artık Devir Türkiye Yüzyılı’nın Devridir

Türkiye Yüzyılı’nın ayak sesleri gümbür, gümbür geliyor. Hala eski Türkiye özlemi içinde olanların yüreğine her seçimde bir acaba hevesi dolduğunu biliyoruz. Seçim sonrası hakikatler yüzlerine bir tokat gibi inince kös, kös yerlerine dönüyorlar. Emin olun bu seçimde de birilerin yüreği kıpır kıpırdır. Böyle de devam edecek. İstiyorlar ki önce belediye yönetimlerini ele geçirsinler ardından Ülkeyi yeniden huzursuzluğa istikrassızlığa kausa sürükleyip merkezi yönetime göz diksinler sanmayınki belediye yönetimlerini şehirlere hizmet etmek insanımızın hayatını kolaylaştırmak için istiyorlar. Böyle bir düşünceleri kesinlikle yok. Dertleri belediyeler üzerinden elde ettikleri rantı kirli ittifak ortaklarıyla birlikte yamalamaktır.

Dünya değişti, Türkiye değişti, Şehirlerimizin çehresi değişti. Ama Ülkemizdeki muhalefet anlayışı hiç değişmedi.

Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle Belediyelerdede bu köhne siyaset anlayış itibari ile yörüngesini kaybetmiş partilere şehirlerimizi teslim etmiyeceğiz. Tabi bunun için hep birlikte çok çalışmamız gerekiyor.

Seçim iki yerde kazanılır birincisi sahadır, sokaktır, evlerdir, iş yerleridir, insanın olduğu her yerdir.

ikincisi sandıktır. Saha çalışmalarını iyi yürütemez oy verme günü sandığa çok sıkı sahip çıkamazsak elimizdeki seçimide kaybederiz.

Unutmayınız bizim siyaset anlayışımızda Vatandaşa tıpış, tıpış oy vereceksiniz dayatmasında bulunmanın yeri asla yoktur.

Kimse Bizim Kara Kaşımıza Kara Gözümüze Oy Vermez

Sahada yoksanız Sandıkta Esameniz Okunmaz AK Pati kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimden birinci çıkmayı hem saha hem sandık hakimiyeti sayesinde başarmıştır.

31 Mart akşamı sandıkları patlatarak gümbür gümbür yolumuza devam edeceğiz. Her kim Ak Parti çatısı altında bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üzerinde yeri vardır. Ama Parti’den ayrılıp korsan siyaseti yapmaya da müsaade etmeyiz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.