web analytics

Bu nasıl iğrençlik: Hastane Köpek Barınağına Dönmüş

Yayınlama: 15.12.2023
A+
A-

Son günlerde sıkça söz ettiğimiz köpek saldırılarından sonra Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’ndeki hasta kabul alanından bu görüntü geldi.

Bazı vatandaşlar yetkililere şikayette bulunsa da hiç bir tedbir alınmadığını bu görüntülerle ile anlaşıldı.

Aslında hep var olan ama son zamanlarda dile gelen Köpek saldırıları vakası, sıkça artmaya başladığı bugünlerde olumsuz hayatı etkileyen yönleri bir çok kurum tarafından dile gelmesine rağmen toplumun sözde bazı kesimleri İnsan sağlığı ve güvenliğinden de önde tutarak sokak köpeklerini amaçsız bir şekilde savunmaya başladı.

Resmi istatistikler göre Son verilere göre köpek saldırılarında son 20 ayda 40’ı çocuk toplamda 92 kişi hayatını kaybederken 500’e yakında yaralı olduğu belirtiliyor.

Her gün binlerce hastanın ziyaret ettiği, onlarcasının muayene olmak için sıra beklediği alana gelen köpekler, kimseye aldırış etmeden zemine yayılarak yatıyor.Güvenlik görevleri ve o birimde doktor ve memurların rahatsız olmadıkları belli oluyor.

Halkın sağlık bulmak için geldiği hastanede bu tür bir görüntüyle karşılaşanlar şaşkınlığını gizleyemezken güvenliğin ve yetkililerin olaya müdahale etmemesi de tepki çekti.Bu zamanla başka hastalıklara yol açacak sebepler doğrurabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.