web analytics

Arda Güler Real Madrid çıkışı

Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

Son dakika haberine göre, milli yıldız Arda Güler’in Real Madrid kariyeri beklenen gibi gitmiyor. Fenerbahçe’den 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan genç oyuncu, yaz transfer döneminde İspanyol devine katıldı ancak yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanıyor. İspanyol basını, yaşanan tüm gelişmelerin yanında Arda Güler için yolun sonunun geldiğini belirtiyor.


Sarı-lacivertli ekipte gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren genç yıldız, kademeli olarak yeteneğini ortaya koymasıyla dünyanın en yetenekli genç futbolcuları arasında önemli bir yer edindi.


Önemli basın kuruluşlarının hazırladığı en yetenekli genç futbolcular listelerinde yer alan Arda Güler, yaz transfer döneminde rekor bir bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Avrupa’nın en önemli takımlarını peşinde koşturan 18 yaşındaki futbolcu, Barcelona ve Real Madrid arasında da bir transfer yarışı başlattı.

Kendisi için Türkiye’ye kadar gelen Barcelonalı yöneticileri reddeden Arda Güler, tercihini Real Madrid’den yana kullandı.

Ancak eflatun-beyazlılara transferinin hemen ardından yaşadığı sakatlık, Arda’nın kariyerinde büyük bir düşüşü de başlatmış oldu.

Yaklaşık 6 ay boyunca formasından uzak kalan milli oyuncu, sakatlığını tamamen atlatsa da Real Madrid’de forma şansı bulmakta zorlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.